Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Täältä löydät lisätietoja ryhmätunneistamme:

(kaikki tunnit lukion peilisalissa, Kompantie 22, 52700 Mäntyharju)

 

SUNNUNTAI KLO 17.45-18.45    PUMPPI

SUNNUNTAI KLO 19.00-20.00    KEHONHUOLTO tai EVERHITS

                                                         (seuraa Facebookista kumpi tunti vuorossa!)

 

 Tuntiselosteet:

PUMPPI

Koko kropan tehokasta ja helppoa lihaskuntoharjoittelua menevän musiikin tahdissa. Tunnilla vahvistetaan kehon suurimpia lihasryhmiä levytangon ja käsipainojen avulla. Jokainen voi harjoitella tehokkaasti omalla kuntotasollaan valitsemalla itselleen sopivat painot. Alkuun pääsee helposti ja tehokkuuden huomaa nopeasti! Tunti sopii sekä miehille että naisille! Ei sisällä askellusta. ILMOITTAUDU TUNNILLE!

 

KEHONHUOLTO

Hyvän olon tunti, jolla kireydet saavat kyytiä ja koko keho kiinteytyy ja vahvistuu monipuolisesti. Kehon hallintaan keskittyvä tunti, jossa lihakset lämmitellään lihaskuntoliikkeillä, ilman askelsarjoja. Tunnilla tehdään jooga- ja pilatestyyppisiä harjoitteita. Rentoutumista ja lihashuoltoa edistetään mm. pitkillä venytyksillä. Sopii ikään ja sukupuoleen katsomatta kaikille. Ota mukaan jumppa-alusta (esim. joogamatto), rennot vaatteet ja juomapullo. Loppurentoutusta varten kannattaa mukaan ottaa myös lämmintä vaatetta.

 

EVERHITS

Puhtaasti askelsarjoihin perustuva perinteinen aerobic-tunti. Tunnilla rakennetaan helppoja koreografisia aerobic-sarjoja hyvän musiikin tahdissa ja pysytään perus- ja vauhtikestävyys alueella. Tunnilla kasvatat tehokkaasti kuntoa samalla kun kulutat runsaasti kaloreita. Tunnilla opit kaikki aerobicin perusaskeleet ja parannat kehon koordinaatiota.

Tunti ei sisällä lihaskunto-osuutta. Koko tunti pysytään liikkeessä muutamaa juomataukoa lukuun ottamatta. Tämä parantaa kestävyyttä ja keuhkojen sekä sydän- ja verenkiertoelimistön toimintaa.

Tunnille voit osallistua sisäliikuntavaatteissa sekä sisäliikuntakengillä. Ota mukaasi myös hikipyyhe ja juomapullo. Tunti sopii kaikenikäisille!

 

Syyskausi 2017

Jumpat sunnuntai-iltaisin lukion peilisalissa. Tervetuloa mukaan!

Lorem

 

Reipas menoa jo vuodesta 2009Reipas menoa jo vuodesta 2009